Hoppa till huvudinnehåll

Helen, Andreas & Jacke!

15.00 - lördag 28 oktober 2017
De Geerhallen, Norrköping


Föregående konsert Nästa konsert

En show med extra allt!

Den mångsidiga och skönsjungande Helen Sjöholm möter den rutinerade scenräven Andreas Nilsson och underhållaren, kåsören och rimmaren Jacke Sjödin. Det kan inte bli annat än en lördagseftermiddag det slår gnistor om! Högt och lågt, humor och allvar, sång och monolog – en skön och njutbar blandning.

Hans Ek har som dirigent och arrangör de senaste 25 åren varit en förgrundsgestalt i gränslandet mellan den klassiska musiken, jazz, pop och folkmusik. Det senaste samarbetet med SON är inspelningen av konstnären och artisten Jenny Wilsons album Exorcism II.

Helen Sjöholm har framträtt i mängder av produktioner för scen, film och tv. Hon har fått guldmasker och många andra priser och utmärkelser och gjorde en oförglömlig Gabriella i ”Så som i himmelen”

Andreas Nilsson är skådespelare, sångare och artist. Han har gjort mängder av roller på olika scener, i många år som en i REA-gänget. Hans röst är också flitigt använd bland annat inom dubbning av film och inläsning av ljudböcker.

Jacke Sjödin är textförfattare, kåsör och estradör och showar i många olika konstellationer. Han är en rimmare av rang och brukar bland annat rimsammanfatta konferenser och kongresser.

  • Helen Sjöholm, Jacke Sjödin och Andreas Nilsson.
    Helen Sjöholm, Jacke Sjödin och Andreas Nilsson.
  • Helen Sjöholm. Foto: Anna-Lena Ahlström
    Helen Sjöholm. Foto: Anna-Lena Ahlström

Dela