Hoppa till huvudinnehåll

Allt om Augustifesten

Föregående Nästa

Fira Augustifesten med SON! Konsert med fri entré, festivalpriser och kul för barnen.

20 juni 2017

Starta Augustifesten med Musik i det gröna, SONs härliga tradition i Vasaparken 16 augusti. I år presenterar vi två gästartister: musikalstjärnan Myrra Malmberg, och Sveriges senaste succé på amerikanska Billboardlistan, sångaren Linus Norda. I april i år tog sig Linus in på plats 49 på den anrika listan med låten We Laugh We Dance We Cry.

Tillsammans med Norrköpings Symfoniorkester bjuder Myrra och Linus på svensk sommarmusik när den är som allra bäst, med godbitar ur vår skatt av vis- och poplåtar och från den klassiska repertoaren. Så ta med dig en picknick-korg och något att sitta på, och njut av en helkväll i parken!

Tävling och specialrabatt i tältet

Vi öppnar vårt besökstält i Vasaparken kl 18, och konserten drar i gång kl 19. I tältet kan du teckna konsertabonnemang och hämta ditt eget konsertprogram. Under kvällen kan du också tävla om konsertbiljetter till SONs Alla Hjärtans Dag-konsert 14/2. Talong för tävlingen hittar du i Norrköpings Tidningar.

Du som har NT Mera kan också köpa cd:n Signerat Peter Nordahl med Norrköpings Symfoniorkester i nya arrangemang till Ted Gärdestads röst för endast 100 kr (ord pris 150 kr). Glöm inte att ta med dig ditt värdebevis!

Barnkul och festivalpriser på Gamla torget

På fredagen och lördagen 18-19 augusti kan du träffa oss i Upplev Norrköpings tält på Gamla torget. Här möter du Norrköpings Symfoniorkester med Augustifestpriser och kreativt pyssel för barnen!

Kl 12-18 på fredagen och kl 10-16 på lördagen får alla barn måla varsin fin keps och möta maskotarna Filippa Fiol och Filip Fagott alldeles livslevande.

I tältet på Gamla torget får du rabatt på biljetter till följande konserter:

Du kan givetvis också köpa konsertabonnemang i tältet. Välkomna till oss i tälten!

  • Allt om Augustifesten
    I tältet på Gamla torget får alla barn måla en keps.
  • Allt om Augustifesten
    Linus Norda och Myrra Malmberg är gästartister i Vasaparken.

DelaLäs mer

Abonnemang

Röd torsdagsserie

Abonnemang

Gul torsdagsserie

Abonnemang

Grön lördagsserie

Abonnemang

Förstklassiker