Hoppa till huvudinnehåll

Senaste nytt om konserterna

Föregående

Publikgränsen höjs till 300!

22 oktober 2020

Senaste nytt:.

  • Publikgränsen höjs till 300 personer från 1 november! Nu planerar vi för det, håll utkik här och i nyhetsbrevet så får du de senaste nyheterna.
  • Höstlov för barn i Louis De Geer: Pannkakor i sambatakt vid fyra tillfällen i Trozelligalleriet under vecka 44.
  • Dubblerad kammarkonsert: kammarkonserten Allhelgonakonsert med Musethica som spelas lördag 31/10 dubbleras och ges även kl 17.
  • Beethovens sjua: Konserten Beethovens sjua spelas med förkortat program i Norrköping för 50 personer 24/10. Samma konsert i Linköping 23/10 ställs in. Konserten i Norrköping är inställd som abonnentkonsert.
  • Barnkonventionens dag: Firandet vid Värmekyrkan blir inte av, men en filmad version kommer i stället.
  • Familjekonserter till jul: Nötknäpparen och konserten med musikklasserna är inställda och flyttas till nästa säsong. Håll utkik efter vår filmade överraskning!
  • Återbetalning av biljetter till de abonnemangskonserter som ställs in görs snarast efter att konserten skulle ha ägt rum. De abonnenter som betalat sitt abonnemang med betalkort får återbetalning till konto och de som betalat på annat sätt kontaktas personligen.

Nu längtar vi, mer än någonsin, efter vår publik och vi önskar att vi kunde välkomna er alla till säsongstart i De Geerhallen som vanligt.
På grund av rådande läge kommer dock säsongstarten i år att se annorlunda ut. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, instruktioner från våra ägare och gällande lagstiftning, när det gäller antal personer i publiken och vi anpassar noga alla våra rutiner för att skapa en trygg och säker miljö för både besökare och personal, även nu när publikgränsen höjs till 300 personer från 1 november.

Vi avvaktar regeringens utredning om att göra undantag för sittande publik. Skulle lagstiftningen om maxantal ändras, är vi beredda att starta säsongen så snart som möjligt, om än med delvis ändrade program.

SONs digitala scen

Du som är publik kommer ändå att ha full tillgång till din orkester. Vi spelar in alla våra planerade konserter, med något förändrat program, och sänder på vår digitala scen. Håll dig uppdaterad här på vår webbplats om vilka tider som gäller för konserterna.

Alla kommande konserter på SONs digitala scen >>

Kammarkonserter

Vi har ökat vårt utbud av kammarkonserter. Du hittar kammarkonserterna under rubrikerna 18.00 hos oss samt Nära dig på konsertsidan.

Håll dig uppdaterad

Vi håller dig uppdaterad här på webbplatsen, i sociala medier och via nyhetsbrevet.

Prenumerera på nyhetsbrevet >>

Abonnemang

Information om vad som gäller för abonnemangen hittar du här:

Information om abonnemang säsongen 20/21 >>


DelaLäs mer