Hoppa till huvudinnehåll

Information om höstens konserter

Föregående

Vi följer rekommendationer och välkomnar dig till vår digitala scen i höst

27 juli 2020

Nu längtar vi, mer än någonsin, efter vår publik och vi önskar att vi kunde välkomna er alla till säsongstart 3-4 september.
På grund av rådande läge kommer dock säsongstarten i år att se annorlunda ut. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, instruktioner från våra ägare och gällande lagstiftning, när det gäller antal personer i publiken och vi anpassar noga alla våra rutiner för att skapa en trygg och säker miljö för både besökare och personal. Då lagstiftningen nu föreskriver max 50 personer i folksamling kan vi inte ge våra abonnemangskonserter offentligt.
Men du som är publik kommer ändå att ha full tillgång till din orkester – vi spelar in alla våra planerade konserter, med något förändrat program, och sänder på vår digitala scen. Håll dig uppdaterad här på vår webbplats om vilka tider som gäller för konserterna.

Skulle lagstiftningen om maxantal ändras, är vi beredda att starta säsongen så snart som möjligt.

Augustifesten i Norrköping och Stadsfesten i Linköping är inställda har vi inte heller några utomhuskonserter i augusti. På de planerade konserttiderna bjuder vi ändå på festliga konserter på vår digitala scen. Bara att slå sig ner i favoritfåtöljen och njuta – och det är alldeles gratis!

Våra kammarkonserter i serien 18.00 HOS OSS planerar vi att ge offentligt och då begränsa publiken till de regler som gäller.

Information om vad som gäller för abonnemangen hittar du
här


Dela