Hoppa till huvudinnehåll

Vi firar Louis De Geer 25 år

Föregående Nästa

Du har väl inte missat att Louis De Geer fyller 25 år? Det här händer i veckan!

25 september 2019

I år är det 25 år sedan Louis De Geer slog upp portarna. Norrköpings Symfoniorkester har varit här sedan start - självklart firar vi detta!

Tisdag 8 oktober är det öppen repetition klockan 11.30, fri entré så klart. Kombinera gärna med lunch i bistron i Louis de Geer.

Torsdag 10 oktober har vi stor festkonsert. Leif Segerstam leder orkestern, och Anna Fedorova är solist. Passa på att avnjuta snittar och bubbel innan konserten 18.00.

Gillar du champagne? Då ska du bege dig till Värmekyrkan fredag 11 oktober och en provkväll med experten Richard Juhlin.

På lördagen 12 oktober kommer två folkkära artister hit. Hanna Lindblad och Tommy Körberg delar scenen med SON. Vi får höra allt från stycken av Zara Larsson, Lady Gaga och Lana Del Rey till Evert Taube, Plura, Benny Andersson och mycket mer. Konferencier är Kaj Kindvall, dirigent Hans Ek. Passa på att avnjuta jubileumsmiddag klockan 17.00.

Är du nyfiken på hur det ser ut bakom kulisserna? Söndag 13 oktober öppnar vi upp Louis De Geer, kolla in back stage, loger och övningsrum med guidade turer. Vi bjuder på must och jubileumschoklad!

Här är alla arrangemang och hålltider under jubileumsveckan samlade på ett ställe.

Vi ses!


Dela