Hoppa till innehåll

Den nya säsongen är här!

14 april 2023

Den 18 april från kl 16.00 på webben lanserar vi programmet för nästa säsong med Norrköpings Symfoniorkester. På kvällen den 18 april från klockan 17.00 firar vi detta med en helkväll i Louis De Geer konserthus och den 19 april från kl 16.00 i Linköpings konserthus.

Det är dags för det stora säsongssläppet. En kväll med musik och samtal. Vi avslöjar programmet för 23/24 och presenterar höjdpunkter ur kommande säsong. Fri entré! Ingen förbokning.

För dig som är abonnent, tidigare varit abonnent eller bara är nyfiken. Bjud med dig de du vill gå på konsert med nästa år. Exklusivt förhandssläpp att köpa nya abonnemang dessa kvällar på plats. Förnya abonnemang, ställ frågor, få det rykande färska säsongsprogrammet. Vi bjuder bland annat på musikaliska inslag, samtal med medverkande, alkoholfritt bubbel och konfekt.

Nyfiken på abonnemang?

Paxa din plats och unna dig flera inbokade kvällar med konsertmagi med säsongens stora och unika konsertupplevelser. Boka upp vännerna på regelbundna träffar och njut av symfoniska mästerverk.

Med ett abonnemang hos Norrköpings Symfoniorkester får du de bästa platserna till det bästa priset. I våra konsertserier ingår sex konserter över hela säsongen. Du kan enkelt byta ut en konsert från en serie till en annan (i Norrköping) och får rabatt på alla ordinarie konserter samt 18.00 hos oss. Du får även rabatterade priser hos Östgötateatern och Östgötamusiken. 

Norrköping den 18 april
17.00 dörrarna öppnas, mingel och musik i bistron
18.00–18.45 Program på scenen
Biljettkassor öppna hela kvällen

Linköping den 19 april
16.00 dörrarna öppnas, mingel och musik i marmorfoajén, biljettkassor öppna hela kvällen
17.00–17.30 Program på scenen
För den som vill stanna kvar på konsert: 18.00 Mozarts Gran Partita (OBS biljetter behövs till konserten)

Varmt välkommen till din orkester i världsklass!