Hoppa till innehåll

Unga & SON

Skratta, sjung med och njut av musikens magi.

Vår viktigaste publik

Norrköpings Symfoniorkester bjuder in barn och unga till kostnadsfria konserter och magiska möten med musiken. Barn och unga är vår viktigaste publik. En fjärdedel av våra besökare är under 20 år. Kom med familjen eller skolklassen och upplev musik i världsklass! 

Boka våra lekfulla studiebesök för förskoleklasser!

Välkomna till en musikalisk rundtur på och bakom scenen hos Norrköpings symfoniorkester. Vi tar kostnadsfritt emot alla förskoleklasser i Östergötland och varje år besöker ca 1000 förskolebarn oss. Under besöket får ni lära känna en symfoniorkester och dess instrument tillsammans med vår barn och ungdomsproducent.

Bokningar görs till maria.olofsson@norrkopingssymfoniorkester.se
Vi tar emot besök vardagar 9.00-10.15

Besöket tar max 1 timme och 30 min.

Kostnadsfria konserter för alla skolor i Östergötland

Varje år erbjuder vi studiebesök och skolkonserter dagtid för alla årskurser. Du som lärare är vår viktigaste kanal ut till eleverna. Här nedan bokar du in ditt besök för din klass/skola till våra skolkonserter. Behöver du hjälp med bokningen mejla skolbokning@scenkonstost.se eller kontakta vår kundservice 020-515120.

Självklart är ni som skolklass välkomna att boka in er kostnadsfritt på våra ordinarie konserter också i mån av plats. Vill ni ha tips och råd kontakta vår barn- och ungdomsproducent Maria Olofsson (kontaktuppgifter längst ner på sidan). Vi ses i salongen!

Lär känna våra instrument

Här visar vi hur de ser ut och hur de låter.

Lyssna

Kontakta vår barn- och ungdomsproducent

+46 (0)11-21 85 40 +46 (0)736-20 53 48 maria.olofsson@norrkopingssymfoniorkester.se