VÄSKFÖRBUD? Detta gäller hos Norrköpings Symfoniorkester. Läs mer

Hoppa till innehåll

Säsongssläpp 23/24

Vi presenterar nästa säsongs konserter

Konsertens datum har passerat

Denna sida är en del av vårt arkiv.

Det är dags för det stora säsongssläppet. En kväll med musik och samtal. Vi avslöjar programmet för 23/24 och presenterar höjdpunkter ur kommande säsong. Fri entré! Ingen förbokning.

För dig som är abonnent, tidigare varit abonnent eller bara är nyfiken. Bjud med dig de du vill gå på konsert med nästa år. Exklusivt förhandssläpp att köpa nya abonnemang dessa kvällar på plats. Förnya abonnemang, ställ frågor, få det rykande färska säsongsprogrammet. Vi bjuder bland annat på musikaliska inslag, samtal med medverkande, alkoholfritt bubbel och konfekt.

Nyfiken på abonnemang?

Paxa din plats och unna dig flera inbokade kvällar med konsertmagi med säsongens stora och unika konsertupplevelser. Boka upp vännerna på regelbundna träffar och njut av symfoniska mästerverk.

Med ett abonnemang hos Norrköpings Symfoniorkester får du de bästa platserna till det bästa priset. I våra konsertserier ingår sex konserter över hela säsongen. Du kan enkelt byta ut en konsert från en serie till en annan (i Norrköping) och får rabatt på alla ordinarie konserter samt konserterna 18.00 hos oss. Du får även rabatterade priser hos Östgötateatern och Östgötamusiken. 

 

Norrköping den 18 april, Louis De Geer Konsert & Kongress

17.00 dörrarna öppnas, mingel och musik i bistron

18.00–18.45 Program på scenen

Biljettkassor öppna hela kvällen

 

Linköping den 19 april, Konsert & Kongress

16.00 dörrarna öppnas, mingel och musik i marmorfoajén, biljettkassor öppna hela kvällen

17.00–17.30 Program på scenen

För den som vill stanna kvar på konsert: 18.00 Mozarts Gran Partita (OBS biljett behövs till konserten)

Varmt välkommen till din orkester i världsklass!