Hoppa till innehåll

Allt om Augustifesten

7 augusti 2023

Utomhuskonsert i Vasaparken, fina biljetterbjudanden och skoj i tältet på Gamla Torget. Här hittar du allt om Augustifesten med Norrköpings Symfoniorkester.

Nu är det dags för Augustifesten i Norrköping igen, och Norrköpings Symfoniorkester är förstås med. Vi kickar i gång hela festen i Vasaparken på onsdagskvällen 16 augusti. Ta med en kompis och en picknickkorg, slå dig ned i gräset och njut av musiken!

Du är också välkommen till vårt tält på Gamla Torget på fredagen och lördagen. Där har vi roligt pyssel för barnen, och fina biljetterbjudanden. 

Hela programmet

Onsdag 16 augusti

Kl 19: Musik i det gröna - utomhuskonsert i Vasaparken med fri entré. Läs mer om programmet på konsertsidan Musik i det det gröna.
Kl 18-20.30: Biljettförsäljning i tältet.

  • Exklusivt erbjudande: Du som köper ett abonnemang under konsertkvällen får en tygkasse och en biljett till Önskekonserten i vår.
  • Biljettsläpp: 18.00 hos oss

Erbjudandet gäller endast i Vasaparken den 16/8. Biljetten är värd 390 kr. 
 

Fredag 18 augusti och lördag 19 augusti

Kl 10-17: Vi ses på Gamla Torget!

Skoj för barnen: Träffa våra maskotar Filippa Fiol och Filip Fagott och pyssla i vårt tält. Ta med dig säsongens barnprogram hem!

Biljetterbjudande 2 för 1: Två biljetter till priset av en när du köper biljett till någon av våra tre första ordinarie konserter i Norrköping. 

Östgötateatern har också aktiviteter och erbjudanden under Augustifesten. 
Augustifesten - Östgötateaterns program 2023

Ung Scen Öst kommer med sin teaterbuss till Familjedagen i Vasaparken lördag 19/8 och visar improvisationsteater.  Familjedagen har öppet kl 10-16. 

Välkommen!
 

 

Musik i det gröna

Gratis utomhuskonsert i Vasaparken
Ons 16/8 kl 19.00

Musik i det gröna

Augustifesten - hela programmet

Augustifesten är Norrköpings årliga stadsfest – en gatufest i centrala Norrköping med marknad, musik, mat, dryck, aktiviteter och underhållning för alla åldrar. Augustifesten har fri entré. Härhittar du hela programmet för Augustifesten!

Augustifesten (Norrköpings kommun)