Hoppa till innehåll

Vårabonnemang 2023

7 november 2022

Den 7 november släpper vi vårabonnemang! Nu får du möjlighet att köpa halva konsertserierna med endast vårens konserter. Du får som abonnent hela 35% rabatt jämfört med ordinarie lösbiljettpris på de konserterna som ingår i serien.

Mitt i höstsäsongen laddar vi för att möta en vår full av romantik. Med både nya och bekanta solister och program ser vi fram emot vårens konsertupplevelser!

Nytt för nästa säsong är att vi erbjuder vårabonnemang. Från och med den 7 november kan du köpa halva konsertserierna med endast vårens konserter. Du får som vanligt som abonnent hela 35% rabatt jämfört med ordinarie lösbiljettpris på de konserterna som ingår i serien. Vi har konsertserier både i Norrköping och Linköping. Som abonnent får du även rabatt till orkesterns övriga konserter och ytterligare förmåner. Läs mer och köp här.

Dessa konserter ingår i vårabonnemang:

Röd serie: Storslaget nordiskt, Vinterdrömmar och Mahlers trea
Grön serie: Romantisk cello, Förtrollad sagovärld och Dona Nobis Pacem
Gul serie: Glittrande pianokonsert, Dubbelkonsert för en och Säsongsfinal

Förstklassiker: Storslaget nordiskt, Dubbelkonsert för en och Mahlers trea
Kortklassiker: Romantisk symfoni, Mozarts "Gran Partita" och Säsongsfinal

 

Biljetter köps enklast och billigast (du slipper serviceavgift) på webben. Självklart går det bra att få hjälp via telefon 020-51 51 20 eller i någon av våra biljettkassor. Adresser och aktuella öppettider hittar du här.